Mr. Probz

Chris Brown covert ‘Waves’ van Mr. Probz en hoe. Dit is echt heel slecht.

Na de samenwerking met 50 Cent is het dit keer Chris Brown die gebruik heeft gemaakt van het grote muzikale talent van Mr. Probz. Op het album “Animal Instinct” van 50 Cent is de bijdrage van Mr. Probz toch echt de sterkste track gebleken. Een kleine twee maanden geleden zijn Chris Brown en Mr. Probz samen in een studio in L.A. gespot. Een teken dat Mr. Probz alles over heeft voor een carrière in de V.S. Al scheelt het natuurlijk wel voor Chris Brown dat Mr. Probz geen vrouw is. Toch is het advies om afstand te bewaren tot zijn nogal opvliegende karakter.

Vandaag zette Chris Brown zijn versie van ‘Waves’ online. Hierop wordt goed duidelijk dat Chris Brown karakter ontbeert om zich het nummer echt eigen te maken. Ons advies aan Mr. Probz: Join them till you can beat them!

Update 12 november:

Met de Robert Schulz remix bereikte Mr. Probz begin vorige maand in de VS de Top 10 met zijn single ‘Waves’. Deze week verscheen er een versie waarop T.I. en Chris Brown te horen zijn. Voorlopig hangt er verder niets aan vast en wordt dit gezien als een eenmalige samenwerking. Misschien dat het Mr. Probz’s hitsucces nog wat verder kan verlengen. Totdat Chris Brown ‘Nothing Really Matters’ hoort…

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.