De nieuwe single van Mariah Carey is #Beautiful !

Ons geluksmoment van de dag was toch wel de nieuwe single van Mariah Carey. Beautiful is de eerste single van het nieuwe album van Mariah Carey waar de titel nog niet van bekend gemaakt is. De opvolger van Memoirs of an Imperfect Angel uit 2009 wordt eind juni/begin juli verwacht en zal onder meer producties bevatten van Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox, Big Jim Wright, Hit-Boy, The-Dream, Mike WiLL Made It, en Rodney Jerkins.

Videoclip Mariah Carey single Beautiful
De videoclip van de nieuwe Mariah Carey single Beautiful zal aanstaande woensdag in American Idol voor het eerst te zien zijn. Mariah Carey is jurylid in het populaire televisieprogramma. Mariah Carey zal ook de populaire “Good Morning America” Concert Series openen op 24 mei in Central Park, New York.

Onderstaand kun je de nieuwe Mariah Carey single Beautiful beluisteren. O ja, Miguel doet ook mee op de nieuwe single Beautiful van Mariah Carey. Wat ons betreft het enige minpuntje van deze productie.

Onderstaand een interview met Mariah Carey over de samenwerking met Miguel en over haar nieuwe single Beautiful.

Update 10-5: Onderstaand kun je de volledige nieuwe videoclip bekijken van Mariah Carey’s Beautiful. Ook Miguel speelt mee in de video van Beautiful, de nieuwe single van Mariah Carey.

Update 14-5: Behind The Scenes
Een korte behind-the-scene van de videoclip Beautiful van Mariah Carey en Miguel. De Porsche Speedster die figureert in de Mariah Carey & Miguel videoclip Beautiful was eigendom van de vader van Mariah Carey. Tot aan zijn dood heeft hij er aan gewerkt. Het was dan ook zeer speciaal voor Mariah Carey dat de auto figureerde in de videoclip van Beautiful.

Update 2 juni:

Afgelopen zondag trad Miguel op tijdens de Hot 97 Summer Jam XX in het MetLife Stadium in New Jersey. “Ik denk niet dat je weet wie dit is. Want anders zou je je longen uit je lijf schreeuwen!” riep Miguel tegen het rustige publiek. En met reden want na het inzetten van “#Beautiful” kwam Mariah Carey ten tonele.

Onderstaand een opname van het optreden waarin Mariah Carey een aantal glaszuivere hoge noten ten gehore brengt.


Update 17 juni:

De titel van het nieuwe Mariah Carey album waarop het duet #Beautiful met Miguel op zal staan, lijkt ook bekendgemaakt te zijn. Op de website van Walmart vonden we onderstaande:

Mariah Carey-The Art Of Letting Go

Eerder vandaag refereerde Mariah Carey op Twitter ook al aan de titel The Art Of Letting Go:

…Melancholic moment letting go of something this personal to me yet I couldn’t be more excited to give three years of my soul to the fans.

 


Update 27 september:

Vandaag is Mariah Carey in de studio gespot met Nas en Jermaine Dupri. Momenteel legt Mariah Carey de laatste hand aan haar nieuwe album The Art Of Letting Go. in 2000 werkte Mariah Carey al eens samen met Nas en Jermaine Dupri, op haar monsterhit ‘Thank God I Found You’. Eerder vond er al een sessie plaats met Mike Will Made It, Hit-Boy, Darkchild en Jermaine Dupri.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.