Nieuwe track Lauryn Hill: Neurotic Society (Compulsory Mix)

Luister hier naar de nieuwe track Neurotic Society van Lauryn Hill
Luister hier naar de nieuwe track Neurotic Society van Lauryn Hill

De dag die je dacht nooit zou komen is eindelijk hier. Lauryn Hill heeft een nieuw liedje uitgebracht! Hoewel, liedje… De nieuwe release van Lauryn Hill getiteld Neurotic Society (Compulsory Mix) heeft meer weg van een politiek manifest over onze samenleving. En dat terwijl het min of meer een moetje is gezien de belastingschuld van Lauryn Hill waarvoor vandaag een uitspraak wordt verwacht. Misschien dat het een met het ander te maken heeft. De verwachting is echter niet dat Lauryn Hill er met het nieuwe nummer Neurotic Society in zal slagen haar schuld weg te poetsen. Daarvoor zal toch echt meer moeten gebeuren.

Update 7 mei: In al haar wijsheid heeft de rechter besloten dat Lauryn Hill drie maanden de gevangenis in moet voor het niet betalen van haar belastingschuld. In haar, gedeeltelijk gerapte, verweer noemde Lauryn Hill zich een slaaf van het economische systeem. Lauryn Hill had de muziekindustrie de rug toegekeerd omdat ze haar gezondheid, vrijheid en haar zes kinderen belangrijker vond.

Neurotic Society is door Lauryn Hill afgelopen zaterdag tamelijk onverwacht op Itunes geplaatst. Omwille van een juridische deadline, zo legde Lauryn Hill al uit. Liever had Lauryn Hill nog wat langer gewacht met het uitbrengen van Neurotic Society, ook omdat het wel zeer kort na het overlijden van Chris ‘Mac Daddy” Kelly van Kriss Kross was.

Onderstaand kun je luisteren naar de nieuwe Lauryn Hill track Neurotic Society.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.