De profetische woorden van Engel & Just

“Twijfel je nooit met God in de hemel.”
Want kom op, niks is zeker, God mag het weten.
Misschien heb je gelijk, begint straks je reis, zet me dan alsjeblieft plus een op de gastenlijst.

– Engel, 1 van ons

Het zouden profetische woorden kunnen zijn van Engel, maar eer ik daar achter ben zou ik het niet meer voor jullie kunnen opschrijven. Het album “Op Karakter”, de opvolger van “Geen Weg Terug” waar ‘1 van ons’ op staat, bevat een track die inmiddels keiharde werkelijkheid geworden is.

24 november 2012 werd Rishi Chandrikasing door de politie doodgeschoten door een misverstand. Hij greep naar zijn zak, de agent dacht naar een pistool, maar Rishi was ongewapend. Rishi had een valse start gehad, was volgens De Groene Amsterdammer betrokken geweest bij een inbraak, maar had inmiddels met hulp het rechte pad gevonden. Hij deed goed zijn best op school en had plannen om ondernemer te worden.

Er werd die dag een grapje uitgehaald met een Engelsman, zelfs de meldkamer had dat door. De opgeroepen agenten kwamen met getrokken pistool op Rishi af. Hij rende weg en werd neergeschoten. De agenten zijn vandaag vrijgesproken. En dat terwijl de beelden voor zich spreken, aldus Dichtbij.

Het berust allemaal op een misverstand. Ik hoop voor Rishi dat hij daarboven de tijd van zijn leven heeft. Ongeacht of God of Allah er is. Het enige wat we kunnen doen is leren van onze fouten. The Circle Of Life.

Gratis Download

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.