De zoektocht naar Damien Rice

Damien Rice beheerst momenteel mijn leven. Is dat niet wat overdreven zullen zij zeggen die de cd niet kennen. En degene die hem wel kennen ook. Maar het zit zo: in de wijde omgeving van mijn woonplaats is geen behoorlijke cd-zaak te vinden. En met behoorlijk bedoel ik een winkel die de cd O in het rek heeft staan. O, ik kan hem wel bestellen via internet. Levertijd 15 dagen en zolang kan ik eigenlijk niet wachten.

Gisteren ben ik uit mijn werk bij 3 cd-zaken geweest. Ze wisten niet eens hoe je Damien Rice moest spellen. Ik was hierdoor een half uur later thuis. En Marielle vindt het niet leuk als ik later thuis ben van m’n werk. Zeker als het door een cd komt. Maar ik heb haar overtuigd dat dit toch wel een heel bijzondere cd is.

’s Avonds deed Marielle boodschappen. Ik vroeg haar nog een extra boodschap mee te nemen. Maar ook deze cd-winkel had Damien Rice niet. De verkoper wist echter wel wie Damien Rice was. En dat is al heel wat.

Maandag een nieuwe kans. Dan gaat Marielle naar de stad. Ook daar zijn cd-winkels al heb ik er geen hoge pet van op. Maar ik koester hoop. Gelukkig heb ik het copietje van m’n baas. Ik weet niet wat ik zonder zou moeten. En O, ja, ik ben kieskeurig. Ik wil alleen de versie met DVD.

4 gedachten over “De zoektocht naar Damien Rice”

  1. De omgeving waar ik woon is nu ook niet direct een cd-zaakwalhalla maar zo ernstig als bij jou is het gelukkig niet. De cd-zaken moeten hem toch wel voor je kunnen bestellen? Dat duurt meestal twee of drie werkdagen. Altijd beter dan 15.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.