i-am-oak-on-claws

Vijf redenen waarom het debuutalbum van I Am Oak het verdient om opnieuw te worden uitgebracht op vinyl

Het debuutalbum “On Claws” van I Am Oak krijgt een limited coloured vinyl rerelease. 5 juni zal het album, dat met ‘Trees And Birds And Fire’ een gecertificeerde hit heeft (6 miljoen Spotify plays), uitgebracht worden via Snowstar Records. De rerelease zal ook het bonusnummer ‘Gold and Porcelain’ bevatten.

Showcase

Op de releasedag zal Snowstar Records een showcase organiseren op Utrecht Centraal. Waarbij we er natuurlijk wel van uitgaan dat I Am Oak ook zal optreden.

Maar waarom een zeven jaar oud album opnieuw fysiek uitbrengen in deze tijd van streaming music waar zelfs een hit nog maar amper een levenscyclus van een week heeft. Hier zijn vijf redenen.

I Am Sound

De muziek van I Am Oak bevat zoveel details. Dat komt het beste tot zijn recht op de hoogste geluidskwaliteit: vinyl.

I Am Life

De muziek van I Am Oak doet je beseffen dat je leeft en dat kan het beste beluisterd worden op materiaal dat samen met jou oud wordt.

I Am Human

De muziek van I Am Oak is menselijk. In een periode dat bol staat van de onmenselijkheid wil je dat vast kunnen houden.

I Am Peace

De vele updates op je telefoon verstoren het vredige karakter van de muziek van I Am Oak alleen maar. Door het uit de hoes halen van de LP en deze op de pick-up te leggen kom je in de juiste gemoedstoestand.

I Am Forever

Het tijdloze karakter van de muziek en een tijdloos medium als de LP zijn de ideale combinatie om er optimaal van te genieten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.