Eind goed al goed voor KeKe Wyatt

De carrière van R&B Diva KeKe Wyatt is op zijn minst grillig te noemen. Na haar succesvolle debuut “Soul Sista” (1 miljoen verkochte exemplaren) bleef het lang stil. Maar liefst twee opgenomen albums bleven op de plank liggen. De eerste door een geflopte single en de tweede door het faillissement van de platenmaatschappij.

In 2010 wist KeKe Wyatt haar carrière weer nieuw leven in te blazen met het album “Who Knew?”, in 2011 direct opgevolgd door “Unbelievable”. Zowel zakelijk als privé ging het KeKe Wyatt daarna weer voor de wind toen in 2010 ook haar eerste huwelijk werd ontbonden. Keke Wyatt werd in 2010 ook woordvoerder voor National Coalition Against Domestic Violence. Zo’n huwelijk was het namelijk.

Inmiddels is Keke Wyatt in  verwachting van haar 7e kind. Het weerhield haar er niet van om dit jaar een nieuwe EP uit te brengen. Op een van de nummers, ‘Lie Under You’ bewandelt KeKe Wyatt nieuwe wegen, een mooie mix van country en R&B. Nog dit jaar wordt er een nieuw album van KeKe Wyatt. Het belooft dus weer een warme winter te worden!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.