Engel en Just brengen album Dertig ook uit op cassette

Gisteren vond in Engeland en de V.S. de eerste Cassette Store Day plaats, in navolging van de inmiddels al zeer populaire Record Store Day. Met het op cassette uitbrengen van hun nieuwe album Dertig lijken de hiphoppers Engel en Just hier namens Nederland bij te willen aansluiten. Hoewel…het is de vraag of hun release helemaal valt onder wat de organisatie van Cassette Store Day beoogt. Er zit namelijk een USB aansluiting op de cassette van Engel en Just. Een mooiere brug tussen analoog en digitaal ben ik nog niet tegengekomen.

Via bestel@engelland.nl kun je voor € 10 de usb cassette “Dertig” van Engel en Just bestellen. Naast het nieuwe album staat ook het album Statler & Waldorf erop en een viertal bonustracks.

In onderstaande commercial prijst Engel de usb cassette “Dertig” zelf nog even aan!

Update 12 september:
Vandaag is de track ‘Niets Te Verliezen’ online gezet door Engel & Just. ‘Niets Te Verliezen’ is afkomstig van hun nieuwe album “Dertig” dat naast de reguliere kanalen ook op usb cassette zal worden uitgebracht.Update 13 september:

Vandaag hebben Engel & Just ook de videoclip van ‘Niets Te Verliezen’ online gezet met niemand minder in de hoofdrol dan The Simpsons!

Update 19 september:
Beluister hier het nieuwe album Dertig van Engel & Just!

Zondag 6 oktober was Engel te gast bij Funx. Deze uitzending kun je via bovenstaande player terugluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.