Eurovisie Songfestival

Edsilia

Natuurlijk heb ik gisteren ook naar de finale van het Eurovisie Songfestival gekeken. Redelijk onbevangen omdat ik niet was toegekomen aan het bekijken van de halve finale. En laat ik nou ook niet naar de radiozenders luisteren die voorafgaand aan het grote evenement de liedjes al draaien. (mijn zenderselectie bestaat doorgaans uit KX radio, Insomnia radio, Kink FM en American Connection op radio 6.)

Commentaar op de commentator

Beste redactie, kunt u voor volgend jaar Paul de Leeuw ontslaan? Bah, wat heeft deze man mijn kijkplezier vergald met zijn er niet toe doende commentaar. Dus jij vind het meisje op het podium een zweefteef? Tsja. Nou weet ik weer waarom ik dat programma van je altijd oversla.

Slechte Nederlandse inzendingScooch

De halve finale heb ik vanavond een beetje vluchtig bekeken. Half Nederland is boos dat Edsilia Rombley de finale niet haalde. Maar ja, het is echt geen goed nummer. Het heeft wat weg van het nummer van Engeland dat in de finale slechts 2 punten kreeg, althans dat meen ik me te herinneren. Dat Edsilia niet echt een mooie stem heeft werkt natuurlijk ook niet in haar voordeel. Eigenlijk best logisch dus dat er weinig op haar werd gestemd. Volgend jaar beter.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.