Eyemer

Humo’s Rock Rally finaliste Eyemèr start crowdfunding voor nieuwe EP

Foto: Fien De Vos

In 2014 haalt Eyemèr (onder eigen naam Sarah Devreese) de finale van België’s grootste competitie voor muzikanten: Humo’s Rock Rally.

Debuutalbum “Temporarily Colourblind” wordt in 2016 enthousiast ontvangen. Er volgt airplay op de Belgische radio. Ook komt het nummer ‘Promise’ voor in televisieprogramma ‘Fans Of Flanders’.

Crowdfundingactie Eyemèr

Momenteel is er een crowdfundingactie voor een nieuwe EP “Good Mourning To You”. Met de nummers wil Eyemèr diverse stigma’s doorbreken. Zoals het taboe over mentale gezondheid. Maar ook het stigma rondom non-binair is een onderwerp.

2018 is het jaar waarin Sarah Devreese uit de kast komt als non-binair en waarin die hun queer seksualiteit volledig omarmt. Deze aspecten komen dan ook naar boven in de songteksten en muziekvideo(‘s).

Nieuwe EP

Michiel De Maeseneer (Balthazar, Bazart, Douglas Firs, Faces on TV) is de producer van de nieuwe EP. Muzikaal liggen de songs van Eyemèr in het verlengde van van Soko, Daughter, Bon Iver and Waxahatchee.

Voor de realisatie van de EP is € 3.500 nodig. Dit geld is voor de financiering van de opnames, mixing, mastering, CD replicatie, artwork en verzendkosten. Er is al 50% van het doelbedrag gerealiseerd.

Klik op de link om de crowdfundingactie te bekijken en de rewards die Eyemèr aanbiedt.

1 gedachte over “Humo’s Rock Rally finaliste Eyemèr start crowdfunding voor nieuwe EP”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.