Drie veelbelovende artiesten: Feet, Robb Murphy en Samuel Jack

De redactie heeft drie veelbelovende artiesten voor je gevonden om je in het weekend lekker op te storten.

FEET

FEET wordt in Engeland gezien als een veelbelovende band. De band bestaat uit vijf jonge honden die elkaar leerden kennen op de universiteit van Coventry.

De goede vrienden van Declan McKenna worden reeds genoemd in NME’s 100 Essential New Artists of 2019. Ook stonden ze dit jaar op Eurosonic.

Shame, Parquet Courts en Blur zijn veelgehoorde referenties. Britpop meets garage/indie-rock dus. Deze zomer verschijnt het debuutalbum van FEET. Met daarop waarschijnlijk ook single ‘English Weather’. Dat in tegenstelling tot de titel juist al heel erg zomers klinkt.

Robb Murphy

Ook Robb Murphy heeft een nieuwe single. ‘Afterglow’ is geschreven op verzoek van Willem Dijkema. De kroegbaas van Café ‘t Keerpunt in Spijkerboor. Een gelegenheid waar Robb Murphy de laatste jaren regelmatig heeft opgetreden.

‘Afterglow’ zal op een compilatiealbum verschijnen. Hierop zullen bijdragen staan van verschillende artiesten die in Café ‘t Keerpunt hebben opgetreden. Thema van de songs is de eigen ervaring van de artiest rondom het optreden.

Samuel Jack

De nieuwe single van Samuel Jack is in mijn oren ‘Perfect’. Het is zijn reactie over een misplaatst oordeel van een oude vlam.

“Waarom moeten we allemaal oordelen over elkaar en elkaar in hokjes plaatsen? Ieder heeft zijn eigen pad.”

Momenteel legt Samuel Jack de laatste hand aan zijn debuutalbum.

1 gedachte over “Drie veelbelovende artiesten: Feet, Robb Murphy en Samuel Jack”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.