Finalisten Grote Prijs van Nederland 2014 bekend

De finalisten van de Grote Prijs van Nederland 2014 zijn bekend. Zoals altijd was het een zware taak voor de jury van de Grote Prijs van Nederland die dit jaar bestaat uit Cedric Muyres (Snowstar Records), Lisa Gritter (Suburban), Patrick Lamberts (Musicmaker) en Ingmar Griffioen (VPRO 3voor12). Pinguïn Radio maakte dinsdagavond live de finalisten van de Grote Prijs van Nederland 2014 bekend.
Ook werd duidelijk welke deelnemers door CJP zijn uitgekozen voor een Wildcard die eveneens toegang geeft tot de finale van de Grote Prijs van Nederland 2014.

Tot dinsdagavond 23.59 kon er via de website van de Grote Prijs worden gestemd op de publieksfavoriet. Onderstaand alle artiesten die op 20 december in de finale van de Grote Prijs van Nederland 2014 staan:

Finalisten Grote Prijs van Nederland 2014

Bands | Leeways, Valour Up Twice, Lakshmi // CJP Wildcards: My Blue Van, Fenn // Publieksfavoriet: Try Acrobatics

Singer-songwriters | Iris Penning, Charl Delemarre, Jeanne Rouwendaal // CJP Wildcards: Nana Adjoa, A Brighter Light // Publieksfavoriet: Chelsea & Boudewijn

Klaargestoomd voor finale

22 en zondag 23 november zullen de finalisten door de coaches van de Grote Prijs van Nederland worden klaargestoomd. Onder andere Dennis van Leeuwen (Kane), Wouter Hamel, Elle Bandita en Marien Dorleijn (Moss) zijn hiervoor ingeschakeld. Voor de singer-songwriter finalisten van de Grote Prijs van Nederland is er nog een extra stimulans. Zij gaan deze maand op tournee als supportact voor Wouter Hamel.

De kaartverkoop voor de twee Grote Prijs van Nederland finales in Paradiso en de Melkweg start op zaterdag 15 november 2014.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.