Frank Ocean

Drie nieuwe singles van Frank Ocean. Dat riekt naar een nieuw album.

Als je als zanger of DJ een radioprogramma hebt was het altijd een beetje akward om je eigen songs te draaien, maar blijkbaar is dat inmiddels volledig geaccepteerd. In zijn eerste aflevering voor Beats Music hield Frank Ocean zich nog een beetje in door alleen ‘Pink + White’ te draaien, maar in de aflevering van dit weekend is hij op maar liefst drie nummers te horen. Ook primeurde hij weer een nieuwe track.

Dit keer was het de beurt aan ‘Biking’ waarop ook Jay Z en Tyler the Creator te horen zijn. In zijn radio uitzending van 10 maart liet Frank Ocean het nummer ‘Chanel’horen. Het parfummerk nam daar vervolgens dankbaar gebruik van door het nummer in een advertentie op te nemen.

Eerder schreven we al dat Frank Ocean naar verluidt met John Mayer werkt aan nieuwe muziek dat de term ‘future reggae‘ mee heeft gekregen. Met alle nieuwe muziek van Frank Ocean in omloop is het zeer aannemelijk dat er snel een vervolg komt op het album “Blonded” uit 2016. We zullen je via deze pagina hiervan op de hoogte houden.

Onderstaande playlist bevat de tracks die tot nu toe zijn uitgekomen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.