Shitkid

PNKSLM brengt in één week Shitkid en Shit Girlfriend uit

Na de releases van Hater is PNKSLM definitief ons nieuwe favoriete label geworden. Zelfs als ze in één week een nieuwe EP van Shitkid en de nieuwe act Shit Girlfriend presenteren schrikt ons dat niet meer af. Het schijnt overigens wel dat ze er de aandacht van de Facebook censuurpolitie mee hebben opgeroepen.

Shitkid is net als Hater uit Zweden afkomstig en lijkt in de eerste de beste garage opgenomen te zijn.

Single ‘Tropics’ heeft een video gekregen die je onderstaand kunt bekijken. Na twee EP’s en enkele losse singles is het debuutalbum van Shitkid ook in aantocht.

Shit Girlfriend is een heel ander verhaal. Een samenwerking tussen Laura-Mary Carter (Blood Red Shoes) en Natalie Chahal (aka Natalie Bang Bang).
‘Mummy’s Boy’ is de debuutsingle can Shit Girlfriend welke op Record Store Day (22 april) in de UK een fysieke release zal krijgen en op 19 mei voor de rest van de wereld beschikbaar zal zijn. (Slechts 200 exemplaren)

Shit Girlfriend zal 5 mei optreden op het vierde verjaardagsfeestje van PNKSLM’s in Stockholm, samen met Sudakistan, Hater, Luxury Death, HOLY, Gestures en Shitkid zal daar toch ook wel bij zijn?

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.