Gaat One Direction met het nieuwe album “Four” in 2014 haar eerste klassieker schrijven?

Commercieel succes of goede kritieken, het lijken soms elkaars tegenpolen in de muziek. Als beide samenkomen is er vaak sprake van een klassieker waar het decennium erna vaak nog steeds over gesproken wordt. Wat dat betreft kan 2014 een mooi jaar worden voor One Direction. De band wordt verguisd door de critici en tegelijkertijd aanbeden door de fans. Een kentering lijkt zich echter af te tekenen. Zo wordt de nieuwe single ‘Fireproof’ van One Direction gematigd enthousiast ontvangen.

De single ‘Fireproof’ is tot morgenmiddag gratis te downloaden en de eerste single van het nieuwe album “Four” van One Direction. Je raadt het al, het is alweer het vierde album van One Direction die het nieuws vanmiddag via een videoboodschap aankondigden.

Het album “Four” van One Direction is vanaf 17 november verkrijgbaar en zal naar alle waarschijnlijkheid ook het door Naughty Boy geproduceerde ‘One Chance To Dance’ bevatten. Ook Emeli Sandé is naar het schijnt betrokken geweest bij het opnemen van dit nummer met One Direction.

Update 9 november: Night Changes

Na de prachtige videoclip voor ‘Steal My Girl’ van One Direction is het wachten op het uitkomen van tweede single ‘Night Changes’ volgende maand. De opnames voor de video van ‘Night Changes’ van One Direction vonden 27 oktober plaats bij het natuur-historisch museum in Londen.

One Direction had gepland om dit weekend “Four” countdown singles uit te brengen als beloning voor de fans die vier goals moesten zien te behalen op de “Four” sociale kanalen Twitter, Facebook, Instagram en Tumblr. Helaas echter lekte het album “Four” van One Direction afgelopen vrijdag al uit. De eerste countdown single ‘Ready to Run’ werd wel nog uitgebracht.

Update 19 november: beluister het album “Four” van One Direction

google_ad_client = “ca-pub-4173496938339897”;
google_ad_slot = “1819540039”;
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;

Tracklist “Four”

Steal My Girl
Ready to Run
Where Do Broken Hearts Go
18 (Ed Sheeran)
Girl Almighty
Fool’s Gold
Night Changes
No Control
Fireproof
Spaces
Stockholm Syndrome
Clouds

Bonustracks The Ultimate Edition

Change Your Ticket
Illusion
Once In a Lifetime
Act My Age
One Direction: Behind the Photo Shoot (BTS footage)

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.