Zanyilla Dancehall EP

Grote Prijs winnares Zanillya goes Dancehall

In 2012 was het voor de tweede keer dat ik betrokken was bij de verslaggeving van de Grote Prijs van Nederland. Naast de finalisten kwamen we daar ook Zanillya, de winnares van de voorgaande editie tegen. Het leverde een memorabel interview op. Zanillya had eerder op de avond een fantastische performance neergezet en ook tijdens het interview bruiste ze nog steeds van de energie.

Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat het de afgelopen twee jaar rondom Zanillya betrekkelijk rustig zou blijven. Maar na het beluisteren van haar nieuwe EP die vorige week uitkwam kunnen we concluderen dat alle energie is opgespaard om in 2014 te gaan knallen. Zanillya heeft hiervoor voor een geheel nieuwe richting gekozen waarin naast hiphop dancehall invloeden te horen zijn.

Zelf noemt Zanillya haar muziek ‘Caribbean Grunge’ en het geeft inderdaad dezelfde energie als Nirvana. Onderstaand kun je de nieuwe tracks van Zanillya beluisteren waarbij we het advies geven om de volumeknop op standje ARE YOU NUTS?! te zetten!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.