Half jaar 100% focus op eigen carriere leidt tot Europese tour van PSL

Een half jaar lang 100% focus op zijn eigen carrière gunde PSL zich. Daar waar de afgelopen jaren vooral in het teken hadden gestaan van anderen: het internationale hiphopcollectief Empty Handed Warriors, zijn inzet voor Capsloc en de vele releases van de getalenteerde artiesten die reeds bij zijn label Eastgarden Music tekenden.

Het uitbrengen van EP The Xperiment was het startsein voor PSL. Op de kop af zes maanden later staat PSL aan de start van een Europese tour langs België, Denemarken, Zwitzerland, Slowakije en Tsjechië en er wordt ook al gesproken over optredens in Azië.

De volgende release staat ook al in de planning met de in Frankrijk (nr. 1 notering) reeds populaire Lord Lhus. Ïntërnätïönal RhÿmZ KönnëcT is de titel van het album dat in december verschijnt en waarop MC’s uit Canada, USA, Zwitserland, Slowakije en de UK te horen zullen zijn. Vandaag kwam in aanloop naar de Europese tour de eerste track online. Naar alle waarschijnlijkheid volgt er binnenkort ook een videoclip.

Voor wie Lord Lhus en PSL live aan het werk wil zien:

12 Okt – België
15 tm 19 OKT- Denemarken
25 & 26 Okt – Switzerland
15 Nov – Switzerland
16 Nov – Slowakije
22 Nov Czech

Zondag 6 oktober was PSL op Funx te horen. Je kunt het programma via bovenstaande player terugluisteren.

Flyer Europese Tour PSL
Flyer Europese Tour PSL

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.