Jong en muzikant? Begin 2014 goed, schrijf je in voor de 2e editie van Teenage Kicks

Teenage Kicks is een kamp voor jonge muzikanten waarvan de eerste editie afgelopen zomer plaatsvond. Deze winter komt er een vervolg. Teenage Kicks is een initiatief van Excelsior Recordings en Into The Great Wide Open. Het is dan ook niet toevallig dat Teenage Kicks op Vlieland plaatsvindt.

Voor de tweede editie van Teenage Kicks die van 2 tot en met 5 januari plaatsvindt is vandaag de inschrijving geopend. Jonge muzikanten (16-24) krijgen voor € 250 vier dagen lang masterclasses en workshops van muzikanten uit de Excelsior stal. (zoals Beans & Fatback, Anne Soldaat en Tim Knol). Tijdens de workshops op Teenage Kicks worden er natuurlijk songs geschreven met de ervaren Excelsior artiesten. Ook maakt instrumentbeheersing onderdeel uit van de workshops. Maar er wordt tijdens Teenage Kicks ook gekeken naar de podiumpresentatie. Daarnaast wordt er op Teenage Kicks stilgestaan bij de ‘business-kant’ van de muziekindustrie. Niet geheel onbelangrijk.

Speciaal voor Teenage Kicks is er een mobiele opnamestudio aanwezig op Vlieland waarin songs zullen worden opgenomen. De week wordt afgesloten met een optreden. Aanmelden voor Teenage Kicks (solo of met band) kan via teenagekicks@excelsior-recordings.com.

Meer info over Teenage Kicks

Facebook: Facebook.com/teenagekicksnl
Twitter: Twitter.com/TeenageKicksNL
Tumblr: Teenagekicksvlieland.tumblr.com

Artiesten die deelnemen aan Teenage Kicks

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.