Laurence Jones: nieuwe tour door Nederland in het najaar

De Laurence Jones band heeft voor het najaar een korte tour aangekondigd door Nederland en België. Tijdens de tour zullen Laurence en zijn band nummers spelen van het nieuwe album “Laurence Jones Band” dat op 27 september uitkomt.

Onlangs vertolkte de bluesman samen met Danny Vera zijn huidige single ‘I’m Waiting‘ op Veronica TV.

‘I’m Waiting’ gaat over geduldig maar ook voorbereid zijn. De muziek is energiek en geeft je het gevoel aan de vooravond te staan van spannende, nieuwe gebeurtenissen”.

Inmiddels is er ook een officiële videoclip. Op locatie gefilmd in de Thornbridge Brewery in Derbyshire. Met een gastrol voor Planet Rock DJ Wyatt Wendels.

Nieuw album Laurence Jones

Het nieuwe album is een snel vervolg op voorganger ‘The Truth’ uit 2018. Jones werkte hiervoor wederom samen met producer Gregory Elias.

Het nieuwe album verschijnt via Top Stop Music/ Sony.op cd, vinyl, limited deluxe paars vinyl en in verschillende limited edition fan packages. Al deze versies zijn als pre-order beschikbaar via www.laurencejonesmusic.com.

Al meer dan 50.000 albums verkocht

Jones wordt vaak bestempeld als “the future of blues.” Hij heeft verschillende grote prijzen en onderscheidingen gewonnen en inmiddels al meer dan 50.000 albums verkocht.

Veel live ervaring

Hij speelde in de voorprogramma’s van Status Quo, Gary Clark Jr, Glenn Hughes, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa, Jools Holland, Eric Burdon en op grote internationale festivals.

In Nederland speelde hij onder andere op North Sea Jazz, Bospop, Paaspop en Holland International Blues Festival.

Laurence Jones concerten 2019

Laurence Jones is deze zomer live in Nederland te zien op zaterdag 10 augustus op het Zomerparkfeest in Venlo. Daarna zal hij de clubs induiken.

Zondag 10 november – Zik Zak – Itter (BE)
Woensdag 13 november – Metropool – Hengelo
Donderdag 14 november – De Pul – Uden
Vrijdag 15 november – Stadsschouwburg De Harmonie – Leeuwarden
Zaterdag 16 november – De Tamboer – Hoogeveen
Zondag 17 november – Q Factory – Amsterdam

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.