Life’s Electric belooft als 3FM Serious Talent om de Rock weer terug op de radio te brengen

Het heeft een paar jaar geduurd maar de landelijke doorbraak van Life’s Electric lijkt een feit. Het rockhart van 3FM DJ Domien Verschuren ging sneller kloppen na het horen van Life’s Electric als aftershow bij Muse en helemaal toen hij hoorde hoe de band daar terecht was gekomen. Via zanger Ferry van der Woude zijn werk als bruiloftszanger. Het kantoor dat hem hiervoor boekte was toevallig ook de boeker van Muse! Van bruiloftszanger tot 3FM Serious Talent is een weg die nog maar weinig is bewandeld.

Life’s Electric heeft de belofte gedaan Rock weer terug op de radio te brengen. Hun live optreden van het nummer ‘Caterpillar’ op 3FM is in ieder geval al veel bekeken. Het nummer is naar aanleiding hiervan opnieuw als single uitgebracht. Voor de zomer worden nog twee singles uitgebracht en voor 2017 staat de opvolger gepland van debuutalbum “Trust Me I’m A Doctor”.

Dave Vermeulen bijna uitgeroepen tot Voice of Holland, Life’s Electric die omarmd wordt door de 3FM luisteraar…zou het eindelijk weer eens lukken?

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.