Met een vriend als Dotan heeft Mahalia geen back up plan nodig

Jong talent, daar kunnen we Mahalia wel onder scharen. Op haar twaalfde trad ze al op tijdens ‘open mic nights’. Rudimental herkende haar talent al snel. Zo is Mahalia te horen op de titeltrack van hun nummer 1 album “We The Generation”. Een nummer waar ze ook aan meeschreef.

Onder meer Emeli Sande en Ed Sheeran namen haar mee op tournee als support act. Een gezamenlijke uitvoering van ‘Goldrush’ door Ed en Mahalia staat trots op haar YouTube kanaal.

Ed Sheeran

De invloed van Ed Sheeran is ook duidelijk hoorbaar op haar tweede EP ‘Never Change’. Zeven singles zijn er dit jaar reeds uitgebracht. Na twee EP’s lijkt de tijd dan ook rijp voor haar debuutalbum. 2 december staat de release van “#DIARYOFME” gepland.

Geen ‘Back Up Plan’

Mahalia heeft ook geen ‘Back Up Plan’ zingt ze op één van haar singles uit 2016. Dan is het maar goed dat je vrienden hebt als Dotan die Mahalia uitnodigde voor zijn 7 Layers festival, waardoor ze ook al op 3FM te horen was.

Vandaag (Nijmegen) en morgen (Brussel) is Mahalia ook te zien tijdens de 7 Layers Sessions en voor januari 2017 ligt Eurosonic Noorderslag in het verschiet.

1 gedachte over “Met een vriend als Dotan heeft Mahalia geen back up plan nodig”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.