Nieuw Nederlands soultalent Brown Hill op uitmarkt en RTVNH

Nieuw Nederlands soultalent Brown Hill op Uitmarkt 2010 en RTVNHIn het voetspoor van Alain Clark treedt het ene na het andere Nederlandse soultalent voor het voetlicht. In april van dit jaar kwam Brown Hill met zijn gelijknamige album in de ITunes top vijf terecht. Om een nog groter hitsucces te worden is zijn muziek onder handen genomen door meestermixer Hitmeister D. Het album Remix ligt sinds kort in de winkels.

Het laatste weekend van augustus kun je traditiegetrouw in Amsterdam een voorproefje krijgen van wat artistiek Nederland het komende jaar te bieden heeft. Muziek, kleinkunst, cabaret, musicals. Je kunt het niet bedenken of het is er wel. Brown Hill treedt speciaal voor de Uitmarkt op met de Brown Hill “Extended” Band. Een 14 mans topformatie met onder andere Hitmeister D, MC Shockwave, Coen Molenaar (keyboards), Dwigth Muskita (percussie), Georgio “El Batteria” Bletterman (drums) en The GB’s (Gorgeous Brownettes). Het hele optreden wordt live uitgezonden door RTV Noord Holland.

Na een optreden bij De Wereld Draait Door en een tour door Amerika kun je Brown Hill zondag 29 augustus zelf aanschouwen op het Museumplein in Amsterdam. Het optreden begint om 20:30.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.