Een uitgeslapen Tim Knol hoort op nummer 1 thuis

Tim Knol klinkt tegenwoordig een stuk meer uitgeslapen dan toen ik nog een ochtendprogramma had en hem regelmatig wakker belde. :) Het heeft er zelfs alle schijn van dat we te maken hebben met een nieuwe Nederlandse hitmachine. Zijn singles zijn al veelvuldig te horen, er waren gastoptredens bij DWDD, Edwin Evers, Giel Beelen en huidige single Sam is uitgeroepen tot Megahit door 3FM. Hierdoor is het plaatje nog veel vaker te horen op de nationale popzender. Want als je je single op vinyl uitbrengt kunnen we met recht spreken van een plaatje.

Voor de trouwe fanbase van Tim Knol is er nog een wens die in vervulling dient te gaan. Een nummer 1-hit en wel dit weekend nog als Tim Knol deze editie van Lowlands zal opluisteren met zijn intieme liedjes. Natuurlijk hebben we daar wel de hulp van het ganse land voor nodig. Voor slechts 99 cent kun je het prachtige liedje Sam downloaden. Je zult er je hele leven geen spijt van krijgen met daarbij de wetenschap dat het ook nog een nummer 1-hit is geweest.

Bovendien krijg je als dank van Tim Knol gratis en voor niets een exclusieve versie van een albumtrack. Stuur daarvoor je aankoopbewijs naar tim@excelsior-recordings.com. En voor de duidelijkheid, het gaat om dit prachtige liedje:
http://www.youtube.com/v/Fjjn8Ew0_gI?fs=1&hl=nl_NL

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.