Nieuwe single Raise Your Flag van Secret Rendezvous

Vandaag heeft Secret Rendezvous haar nieuwe single ‘Raise Your Flag’ uitgebracht. De nieuwe Secret Rendezvous single ‘Raise Your Flag’ is  geinspireerd door het verhaal van Amanda Todd en de toename van cyberbullying.

Gedreven door het vele pesten door klasgenoten en op internet pleegde Amanda Todd op 10 oktober 2012 zelfmoord. In een video op YouTube deed ze zelf haar verhaal uit de doeken. Secret Rendezvous wil met het nummer ‘Raise Your Flag’ het belang onderstrepen van het vinden van je eigen identiteit en niet bang zijn om daarvoor uit te komen. Of dat nou op gebied van uiterlijk, religie of geaardheid is.

Februari minitour Secret Rendezvous

Deze maand zal Secret Rendezvous ter promotie van de nieuwe single ‘Raise Your Flag’ een minitour doen tijdens Stukafest (Studentenkamer Festival). Er zijn onder meer optredens ingepland in Amsterdam, Eindhoven en Enschede. Op deze data zullen naast Secret Rendezvous ook Case Mayfield, Celine Cairo, Marike Jager en Most Unpleasent Men optreden.

Update 6 juni: video Raise Your Flag

Om de boodschap van ‘Raise Your Flag’ visueel te ondersteunen heeft Secret Rendezvous in samenwerking met de Braziliaanse filmmaker Ivan Abreu een video gemaakt. De hoofdrol in de video ‘Raise Your Flag’ van Secret Rendezvous wordt vertolkt door danseres Jamie Lee Smeets. Onderstaand kun je de video ‘Raise Your Flag’ van Secret Rendezvous bekijken.

Zondag 15 juni is Secret Rendezvous live te zien op de Swan Market in Rotterdam om 14.00 uur.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.