Alles waar je naar verlangde en hoopte kun je terugvinden in de nieuwe track ‘Human Sadness’ van The Strokes-zanger Julian Casablancas

Dat er een nieuw album aankomt van The Strokes-zanger Julian Casablancas is je wellicht al ter ore gekomen. Het album “Tyranny” is opgenomen met The Voidz, oorspronkelijk een zijproject van Julian Casablancas naast The Strokes. Maar het lijkt nu toch een meer serieuzere vorm aan te nemen. Zo hebben Julian Casablancas en The Voidz al opgetreden in Chili, Brazilie, Argentinie en Columbia.

Naast een releasedatum (23 september) valt er ook een eerste track te beluisteren van Julian Casablancas en The Voidz. Het maar liefst elf minuten durende nummer ‘Human Sadness’. Het lijkt erop dat alles waar we naar verlangden en op de recente The Strokes album hoopten te horen, in dit nummer is gestopt. Eigenlijk maakt deze ene track het album “Tyranny” van Julian Casablancas en The Voidz al meer dan waard.

Naast een digitale download zal het album “Tyranny” van Julian Casablancas en The Voidz ook als USB-aansteker verkrijgbaar zijn. Maar eigenlijk is dat me ook nog te digitaal en zal ik uiteindelijk wel voor de cassetteversie kiezen.

Julian Casablancas + The Voidz-Tyranny usb and cassettte

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.