Beyonce remixed

Sinds Beyonce december vorig jaar het tot de verbeelding sprekende ‘Drunk in Love’ uitbracht met manlief Jay Z, zijn er al verschillende remixen verschenen. Onder meer Kanye West, Diplo en Detail (die het origineel ook produceerde) hebben hun versie van Beyonce’s ‘Drunk In Love’ online gezet. Ook van Abel Tesfaye valt nog een remix van ‘Drunk In Love’ te verwachten. Afgelopen vrijdag zette The Weeknd zijn remix van ‘Drunk In Love’ online, welke je onderstaand kunt beluisteren.

Kanye West remix Drunk In Love

De ‘Drunk In Love’ versie van Kanye West is meer expliciet dan het origineel. We hadden ook niet anders verwacht van Kanye West. Tevens wordt er gerefereerd aan de ‘Bound 2’ video van Kanye West.

If you ain’t on site, then you on Skype,/ I put you on that bike, you Bound, girl

Diplo remix Drunk in Love

Drunk In Love remix van producer Detail

Detail die de originele ‘Drunk in Love’ track produceerde, heeft een nieuwe, ouderwetse 12 inch versie online gezet. De ‘Drunk In Love’ remix van Detail bevat onder meer additionele vocalen.

In onderstaande video geeft Detail uitleg over ‘Drunk In Love’.

Full Crate remix ‘Drunk In Love’

Fijntjes werden we ook nog even gewezen op de ‘Drunk In Love’ remix van Neerlands trots Full Crate.

Ouderwetse R&B versie van Love On Top

Dat Beyonce haar wortels heeft in de Rhythm ’n Blues blijkt wel uit deze versie van ‘Love On Top’, afgelopen vrijdag live uitgevoerd door Eli ‘Paperboy’ Reed in Boston.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.