The Bobsled Song: muzikale inspiratie voor het Jamaicaanse bobsleeteam

Voor wie wil nagenieten van de bobslee run die deze zondag plaatsvond in Sotsji en in de stemming wil komen voor de nog komende runs, is er ‘The Bobsled Song’. Een track die speciaal geschreven is voor het Jamaicaanse bobsleeteam. Sidney Mills (van de reggae band Steel Pulse), Jon Notar en Groove Guild hebben ‘The Bobsled Song’ geschreven.

Omdat er van de organisatie geen beelden van een Olympische bobsleerace gebruikt mochten worden (vanwege sponsorafspraken) is gekozen voor een 8 bit video voor ‘The Bobsled Song’.

Het team Winston Watts / Marvin Dixon dat uitkomt voor Jamaica heeft de eerste twee bobslee runs gelukkig sneller voltooid dan de anderhalve minuut dat ‘The Bobsled Song’ duurt. Met hun tijd, ruim boven de 58 seconden, staat het Jamaicaanse bobsleeteam momenteel echter wel op de laatste plaats. We hopen dan maar dat het niet door dit alleraardige Jamaicaanse bobsleeliedje komt. Nu ja, als het goed is heeft het Jamaicaanse bobsleeteam maandag nog twee runs om er het beste van te maken. En we weten allemaal, meedoen is belangrijker dan winnen.

Last turn, keep your head down. I see the finishline. Jamaica rock the whole town

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.