Phil Collins werkt samen met Adele

Bovenstaand interview uit december vorig jaar is vandaag opeens het belangrijkste muzieknieuws geworden. Inside South Florida interviewer Dave Aizer realiseerde zich blijkbaar niet welk breaking news hij in handen had. De video waarin Phil Collins tegen Dave Aizer vertelt dat hij met Adele samenwerkt staat al sinds 16 december 2013 op YouTube en is nog maar zo’n 200 keer bekeken. Het zal ook niet de doorbraak voor Dave Aizer worden.

Na acht minuten over ditjes en datjes vroeg Dave Aizer aan Phil Collins de nogal standaardvraag wat hij van de huidige staat van de muziekwereld vindt en daar kwam een erg interessant antwoord op. De kans voor Dave Aizer om nog iets van het interview te maken. Maar helaas, Dave Aizer schatte het antwoord van Phil Collins niet op juiste waarde en begon nota bene over twerking!

Dat de combinatie Phil Collins en Adele erg goed werkt weten we al langer.

Nu de samenwerking tussen Phil Collins en Adele aan het licht is gekomen, zijn de reacties niet allemaal positief. Die mensen herinneren we graag nog even aan een aantal fantastische liedjes die Phil Collins heeft geschreven. (de allergrootste hits van Phil Collins staan helaas nog niet op Spotify)


Vooral na het beluisteren van de fantastische liedjes met Genesis is het fijn om te horen dat Phil Collins een hernieuwde samenwerking met Genesis niet ontkent!

Inzake het nieuwe album van Adele gaat het vermoeden dat naast de samenwerking van Phil Collins ook Greg Wills er weer bij betrokken is. Adele werkte eerder samen met hem voor haar album “21”. Afgelopen week deponeerde Adele een nummer met de titel ‘Devil On My Shoulder’ bij de organisatie ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers, red.), een organisatie die zich bezighoudt met de bescherming van muzikale auteursrechten. Naast Adele wordt Greg Wills genoemd als componist. Erg goed nieuws dus!

2 gedachten over “Phil Collins werkt samen met Adele”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.