Prachtige zomer op komst met reunie TLC

Prachtige zomer op komst met reunie TLCHet belooft een prachtige zomer te worden. T-Boz en Chili hebben plannen bij elkaar te komen voor in ieder geval 1 optreden als TLC tijdens het Mixtape Festival dat 26 juli plaatsvindt in Hersheypark, PA. Naast TLC wordt de line up van het Mixtape Festival onder meer gevormd door New Kids on the Block, Train, Jonas Brothers, Hanson en Boyz II Men. ‘ 90s lovers kunnen maar beter vast beginnen met sparen. Het optreden van TLC is hun eerste in vier jaar tijd. In 2009 deed TLC een eenmalig reunie optreden in Japan.

TLC Film
Eerder dit jaar kondigden T-Boz and Chili nog een reunie tournee voor TLC en dat er zelfs nieuwe liedjes zouden worden uitgebracht. Dit vanwege de TLC film welke later dit jaar door VH1 zal worden uitgezonden. Wanneer de TLC film in Europa te zien zal zijn is nog niet bekend. Evenmin of het om 1 reunie optreden gaat komende zomer of een volwaardige tour. In een interview met Entertainment Weekly gaven T-Boz en Chili aan te werken aan nieuwe TLC nummers met onder meer Drake, Ne-Yo en J. Cole . Nog in 2013 moeten de eerste nieuwe TLC singles gaan verschijnen.

Volgens een andere bron, TMZ, zou TLC willen gaan optreden met een hologram van de overleden Lisa “Left Eye” Lopes, het derde TLC lid. Het ziet er naar uit dat dit verhaal naar het land der fabelen kan worden verwezen. T-Boz liet in een interview ook al weten een hologram optreden met derde TLC lid Lisa “Left Eye” Lopes emotioneel waarschijnlijk niet aan te kunnen.

De zomerhit van 1994:

Benieuwd hoe TLC er in de film uit gaat zien? Nou zo:
TLC film

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.