Rockband Life’s Electric zoekt nieuwe gitarist

Life’s Electric is een pop-rock band met een verslaving aan rauwe energie. De band ontleent zijn inspiratie aan acts als Foo Fighters, Paramore en Kings of Leon. Onder leiding van producer Jonas Filtenborg heeft Life’s Electric in 2012 zijn debuut album ‘’Trust Me I’m A Doctor’’ gereleased. Een groot aantal nummers van dit album, waaronder single Miss Believe, staan op de playlist van Radio 501. Ook was Life’s Electric afgelopen jaar al twee keer live te horen op 3FM.

Opererend vanuit het zuiden van Nederland zoekt Life’s Electric een nieuwe gitarist die de bezetting van Life’s Electric weer compleet maakt. Een rockgitarist met podium-, studio- en songwriting ervaring voor het verzorgen van lead partijen, ritme partijen en backing vocalen. Ben je zeer gemotiveerd, tussen de 20-30 jaar, bereid om wekelijks te repeteren (Mogelijkheden: Weert, Tilburg of Utrecht) en 4 keer per maand op te treden?

Bel dan met Michiel Korsten (06-54674348) van de band Life’s Electric of stuur een e-mail met motivatie en materiaal naar michiel.korsten@lifeselectric.com

Beluister het debuutalbum van Life’s Electric getiteld ‘’Trust Me I’m A Doctor” HIER.

Voor overige informatie zie: www.lifeselectric.com of www.facebook.com/lifeselectric

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.