De positieve boodschap van Liz Loughrey op Rise Up

Liz Loughrey is een Canadese artieste met behoorlijk wat soul in haar stem. Vorig jaar sloeg ze hiermee op een drietal singles al de juiste toon aan. Mogelijk dat hiermee de aandacht werd gewekt van Adrian X (The Weeknd, Drake, Kylie Minogue) en Supa Dups (Drake, Party Next Door, Mary J Blige) om samen aan de slag te gaan.

Voor ‘Rise Up’ is de tijd genomen. Het is dan ook een belangrijke release voor Liz Loughrey. ‘Rise Up’ is meer dan muziek. Met onder meer workshops op scholen en het delen verhalen over mensen die een positieve impact op de wereld hebben wil Liz Loughrey mensen oproepen tot verandering.

“Take less and give a little more”

Met haar covers heeft Liz Loughrey al een behoorlijke fanbase opgebouwd. (2 miljoen views). De stap naar het uitbrengen van haar eigen muziek is een logische.Liz Loughrey lijkt in tegenstelling tot veel YouTube Cover artiesten na te denken over wat ze echt wil bereiken met haar muziek.’Rise Up’ is een belangrijke stap hierin. Haar debuut EP staat voor volgend jaar op de planning. Wie weet hoe de wereld er dan bij ligt.

2 gedachten over “De positieve boodschap van Liz Loughrey op Rise Up”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.