Update 1 juli: Vinyl singles serie mondt uit in nieuw album getiteld “Ryan Adams”

Meewerken aan een videocommercial en toch je integriteit behouden. Ryan Adams lukt het zelfs bij beide commercials waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Het betreft hier dan ook twee producten die Ryan Adams zelf ook gebruikt, de gitaren van Fender en de Kerry Gaynor Method die Ryan Adams na twintig jaar van het roken af heeft gekregen en naar eigen zeggen zijn leven heeft gered.

Er komt ook weer nieuwe muziek aan van Ryan Adams die tot aan jaarlijks meerdere albums uitbracht. De Ziekte van Meniere gooide echter roet in het eten. Via zijn eigen Pax-Am label zal Ryan Adams een serie vinyl singles met  nieuwe liedjes uitbrengen. De eerste vinyl single ‘Gimme Something Good / Aching For More’ verschijnt 1 juli.

Ook treedt Ryan Adams live op tijdens het Newport Folk Festival (25 juli) en het Xponential Music Festival (26 juli), beide in de VS.

Update 1 juli: Gimme Something Good

De nieuwe single ‘Gimme Something Good’ van Ryan Adams is vandaag op Spotify verschenen maar nog niet in Nederland te beluisteren. Uiteraard laten wij muziekliefhebbers ons daar niet van weerhouden en kan YouTube onze honger bevredigen naar nieuw werk van Ryan Adams.

Op ‘Gimme Something Good’ blijkt Ryan Adams de country weer vaarwel te hebben gezegd en lijkt hij terug te grijpen naar zijn vierde studioalbums “Rock N roll”. Punkier en heavier als op dat album heeft Ryan Adams nog maar weinig geklonken. Een richting die Ryan Adams wat ons betreft veel eerder en ieder geval vaker had mogen inslaan.

Vandaag is bevestigd dat ‘Gimme Something Good’ afkomstig is van het veertiende studioalbum van Ryan Adams. Het titelloze album verschijnt 9 september.

Ryan Adams Tracklist

01. Gimme Something Good
02. Kim
03. Trouble
04. Am I Safe
05. My Wrecking Ball
06. Stay With me
07. Shadows
08. Feels Like Fire
09. I Just Might
10. Tired of Giving Up
11. Let Go

Ryan Adams-Ryan Adams

 

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.