Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Stap uit je comfortzone met Stefany June

Morgen brengt Stefany June haar langverwachte debuutalbum uit tijdens de releaseshow in Metropool. Na optredens in De Wereld Draait Door en De Beste Singer-Songwriter van Nederland zijn de verwachtingen hooggespannen. Pop is het sleutelwoord op het debuutalbum van Stefany June. Artiesten die Stefany June hierbij beïnvloeden zijn The Astroids Galaxy Tour, The Ting Tings, Lykke Li en Santigold. Stefany June heeft ook in het voorprogramma gestaan van The Astroid Galaxy Tour en werkt op haar debuutalbum ook samen met de producer van de band.

Het debuutalbum van Stefany June is gefinancieerd door middel van crowdfunding. Uiteraard krijgen de fans van Stefany June het nodige terug voor hun investering. Zo worden op de Facebook fanpage van Stefany June liedjes van het album gerecenseerd door artiesten, maar ook door fans. Het gerecenseerde liedje is vervolgens twaalf uur te beluisteren.

Het nummer ‘Is it The Whiskey’ dat op het debuutalbum van Stefany June staat is een persoonlijke favoriet van 3FM DJ Michiel Veenstra en ook het nummer ‘Summer’ ken je ongetwijfeld al. Stefany June stond er onder andere mee in De Wereld Draait Door. Ook het buitenland lonkt. Zo stond Stefany June in september al in zweden.

Bucketlist tour van Stefany June

Naast promotie van haar album is Stefany June ook druk bezig met haar bucketlist tour waar ze optreedt op aparte locaties zoals een gevangenis, een zorghuis voor gehandicapten en voor militairen in Kosovo. Stefany June wil hiermee haar fans inspireren om ook uit hun comfortzone te stappen.

Over de tour van Stefany June ter promotie van haar debuutalbum zijn de volgende data bekend:

Datum Locatie Supportact
20-feb Metropool, Hengelo Bells of Youth
22-feb Tivoli, Utrecht
14-mrt Mezz, Breda
Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.