Welke van deze veertien talentvolle bands verdient het om de Sena Performers POPnl Award te winnen op de Amsterdamse Uitmarkt?

Met de Uitmarkt voor de deur is het goed om te zien dat er ook volop ruimte is voor al het aanstormend talent dat Nederland rijk is. Deze zaterdagavond treden er maar liefst veertien bands op in de Melkweg. Zij hopen daarmee de Sena Performers POPnl Award in de wacht te slepen.

De bands worden hiervoor beoordeeld door een twintig-koppige jury bestaande uit programmeurs van podia uit heel Nederland. De band die het meest door hen geboekt wordt, wint de Sena Performers POPnl Award, de optredens, een geldbedrag van Sena voor het opnemen van een album en tourpromotie. De bands spelen vanaf 18.00 uur in de twee zalen van de Melkweg en de entree is gratis.

Wie wint de meeste optredens? Onderstaand kun je de veertien deelnemers van de Sena Performers POPnl Award 2014 alvast beluisteren. Over een van de deelnemers, Stillwave, kun je via het klikken op de link al wat meer lezen.

Update 23:30: Friends of Family wint

Het indiefolkcollectief Friends of The Family heeft de Sena Performers Popnl Award 2014 gewonnen. Beluister onderstaand nog een nummer van Friends of The Family.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.