‘Under The Influence’ van Snoh Aalegra

Ruim een jaar na de onuitwisbare indruk die Snoh Aalegra met single ‘Emotional’ maakte is er de opvolger ‘Under The Influence’. Niemand minder dan John Mayer neemt de leadgitaar voor zijn rekening op het nummer dat ook op het nog te verschijnen mini-album “Don’t Explain” zal staan. Nog meer dan op ‘Emotional’ valt de gelijkenis met Amy Winehouse op. Al werkt de fysieke verschijning van Snoh Aalegra dit in de hand.

Ons favoriete label

“Don’t Explain” wordt uitgebracht door Artium Recordings, het aan Def Jam gelieerde platenlabel van hitproducer No I.D., waar Snoh Aalegra in 2014 voor tekende. Met Cocaine 80s, Common, Elijah Blake, Jhene Aiko, Vince Staples, Logic en DJ Dahi onder contract een van onze favoriete labels. ‘Under The Influence’ is geproduceerd door No I.D. Op de EP “Don’t Explain” wordt Snoh Aalegra ook nog bijgestaan door labelgenoot DJ Dahi, Christian Rich, Boi-1da en Frank Dukes. De arrangementen komen van de hand van Miguel Atwood-Ferguson en Steve Wyreman. Op de EP “Don’t Explain” is James Fauntleroy ook nog te horen.

John Mayer

Snoh Aalegra en John Mayer waren beide in dezelfde studio en na het horen van ‘Under The Influence’ vroeg hij of hij mee mocht werken aan de track. John Mayer raakte zo enthousiast dat er zelfs voldoende gitaarwerk was voor ‘Under The Influence Part II’, dat ook op de EP “Don’t Explain” staat. 8 april komt de EP uit, maar het zou natuurlijk best kunnen dat we komende week al een ander voorproefje voorgeschoteld krijgen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.