Valerra zet muziek centraal met prachtige ballad Gone Too Far als tweede single

Het grappigste compliment dat ik ooit eens van een niet nader te noemen ex-werkgever kreeg was “ouwe rocker”. Vroeger in de 80s en 90s waren we met velen en regelmatig hoor ik een bandje waarvan ik denk, hiermee zou het wel weer eens kunnen gebeuren. Met Valerra uit Ierland. Het titelloze debuut van Valerra bevat die gelikte productie die Thin Lizzy groot heeft gemaakt en de sound van Valerra bevat net genoeg pop om de music director(s) van, pak hem beet, 3FM te doen twijfelen.

Heeft een band tegenwoordig nog de radio nodig? Steeds meer acts denken dat een uitgekiende marketingstrategie (de projecties van Kanye West, de graffiti van The Arcade Fire) meer windeieren legt. Daft Punk zette zelfs een grootse mediacampagne (tv, billboards) voor hun nieuwe album. Het deed menig multinational duizelen.

Valerra kiest er vooralsnog voor om hun muziek centraal te stellen. Waar eerder het poprocknummer ‘Living In Stereo’ de weg vrij moest maken voor een internationale doorbraak, wordt deze nu opgevolgd met de prachtige ballad ‘Gone Too Far’. De begeleidende videoclip is het bekijken meer dan waard!

2 gedachten over “Valerra zet muziek centraal met prachtige ballad Gone Too Far als tweede single”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.