Radio 501 met belangrijke releases 2011

Syl Johnson geeerd met Complete Mythology Deluxe boxsetDe donderdagavond op www.radio501.nl werd de afgelopen twee weken gedomineerd door jaarlijstjes. Deze donderdag is er weer een reguliere uitzending van de Indy501.

Vanaf 20.00 is er onder meer aandacht voor de overleden Gerry Rafferty (Baker Street) en Bobby Farrell. Laatstgenoemde was het excentrieke kopstuk van Boney M. Verder nieuwe muziek van Ryan Adams, The Streets, het nieuwe talent Clare Maguire en een bijzondere Japanse samenwerking van Giovanca.

Vlak voor 22.00 is er weer het Fools Garden moment en herinneringen worden opgehaald met de Song of the Zeroties, een plaat uit 2000-2010.

Ook is er aandacht voor een hele bijzondere release met het vroege werk van de bijna vergeten soulheld Syl Johnson. Met 4 cd’s, 6 lp’s en een prachtig boekwerk wordt uitgebreid stilgestaan bij de eerste 15 jaar van zijn carrière die een halve eeuw voortduurde. Een fantastische artiest geëerd op een manier die al zijn prachtige (muzikale en maatschappelijke) werk recht aandoet!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.