Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Frank Valenza is Worn na de Popronde

Frank Valenza

Frank Valenza is één van de talenten die zich heeft gekwalificeerd voor de Popronde dit jaar. Daar zal hij als Italiaan toch een beetje een vreemde eend in de bijt zijn. Het is één van de voordelen als je getekend hebt bij een Nederlandse platenmaatschappij als Dox Records.

De Popronde mag dan voorbij zijn, de tour van Frank Valenza is dat nog niet. 12 december staat hij op Maatschappijpop in Scheveningen en 21 december in de Sugarfactory in Amsterdam.

Vrolijke, niets aan de hand muziek

Zijn meest recente single, ‘Worn’, geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten. Op het eerste gehoor vrolijke, niets aan de hand muziek, totdat de melancholische tekst zijn werk doet.

Alles voor de liefde

Frank had een mooie baan bij Prada in Milaan, de liefde deed hem echter naar Utrecht verhuizen. En nu mag hij ons bestoken met zijn liefde voor muziek. De video die voor ‘Worn’ is gemaakt laat goed zien dat Valenza het kind in zichzelf gelukkig nog niet kwijt is geraakt.

‘Worn’ zal op de nieuwe EP “Daze” van Frank Valenza komen te staan die komende lente wordt verwacht. De songs zijn net als zijn eerste EP geproduceerd door Simon Akkermans (Bombay, Mister & Mississippi, Binkbeats).

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.