Lucy & La Mer slingert met EP I Feel Better Now flinke dosis positiviteit de wereld in

Met EP “I Feel Better Now” slingert Lucy & La Mer een flinke dosis positiviteit de wereld in. Het nieuwe project van singer/songwriter Lucy LaForge volgt na debuut EP “Little Spoon”.

Een schijfje dat ze vol schreef terwijl ze op een zeilboot leefde. Zich verstoppend voor de wereld en haar gevoelens na een heftige break-up.

Succesvolle carrièrestart voor Lucy & La Mer

Haar debuut werd opgepakt door college radio waarna een uitgebreide tour volgde. Ook stond ze in de halve finale van de International Songwriter Contest.

In LA begon Lucy met benefiet concerten als het “Love is Gay” event. Ook doneerde ze tijdens een optreden 15 centimeter van haar haar.

Vrolijk vervolg

De nieuwe EP “I Feel Better Now” is erg vrolijk. De opener ‘Discover’ heeft alleen wel heel veel weg van Avicii. Voor ‘Got That Thing’ lijkt heel goed te zijn geluisterd naar o.a. Beck. Het gebruik van het woord “Swagger” zorgt daarbij niet voor bonuspunten.

Op de andere tracks laat Lucy & La Mer meer van zichzelf horen. Maar nergens wordt het heel memorabel. Het is overigens nota bene titelnummer ‘I Feel Better Now’ waarop het minst positief voor de dag wordt gekomen.

Simple life

Uiteindelijk blijkt een ‘Simple Life’ voor het grootste geluk te zorgen. Wat dat dan ook mag zijn.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.