Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Maxime en de Achterkant van Nederland

Maxine

Op 27 mei presenteert Maximé de eerste single van zijn debuutalbum “Achterkant van Nederland”. Samen met Chris de Krijger maakte hij een video voor single ‘Boulevard’. Deze zal in première gaan tijdens het Rotterdams Open Doek Filmfestival.

‘Boulevard’ gaat over jezelf herontdekken. Een boulevard als een metafoor: Een gevoel van geluk, euforie. Het is ook waar het verhaal van de ‘Achterkant van Nederland’ begint. Een ontdekkingsreis naar een nieuwe ik.

Release “Achterkant van Nederland”

“Achterkant van Nederland” komt op 14 september 2018 uit. Ik heb er al naar mogen luisteren. Het is je tijd dubbel en dwars waard. Het maken van het album heeft dan ook vijf jaar in beslag genomen. Een muzikale ontdekkingsreis. Met Nederlandstalige spoken word, hiphop en jazz invloeden.

Voor het album heeft Maximé zich gespiegeld aan zijn grote voorbeelden. John Coltrane, Gil Scott-Heron, Thé Lau, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Air, Serge Gainsbourg, Beck, Azymuth, en Joao Gilberto. De interactieve platenhoes op www.achterkantvannederland.nl licht alvast een tipje van de sluier op.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.