Liz Lokre schrijft nummer voor de romantische comedy van het jaar

Met de carrière van de Canadese LIZ LOKRE lijkt het de goede kant op te gaan. Na een ‘world changing’ debuut wist ze de aandacht te trekken van Adrian X. (Drake, The Weeknd, PARTYNEXTDOOR).

Liz Lokre schrijft nummer voor film

Na hun eerste samenwerking ‘Buh Bye’ is ook single Stop Runnin’ weer een gezamenlijk project. Het nummer is speciaal geschreven voor de film “Little Italy”. De film wordt alom gezien als de romantische comedy van het jaar.

Niet alleen omdat het van dezelfde makers als How To Lose A Guy In 10 Days en Miss Congeniality is. Maar ook omdat Emma, het nichtje van romcom queen Julia Roberts de hoofdrol heeft. En naast haar schittert niemand minder dan Alyssa Milano.

Film Little Italy opgenomen in Canada

Leuk detail is dat de film is opgenomen in Toronto, de woonplaats van LIZ LOKRE. Stop Runnin’ werd in 1 nacht geschreven en vangt het moment dat Nikki, gespeeld door Emma Roberts, eindelijk haar hart opent.

“Little Italy” draait vanaf 24 augustus al in Canada en sinds vorige week ook in de VS. Of en wanneer de film in Nederland gaat draaien is nog niet bekend. Maar ik verwacht het al gezien het rondje advertorials op onder meer deze, deze en deze damestitel. Alsof mannen niet van een romantische comedy houden.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.