Mescaline optreden in Manifesto, Hoorn

Zaterdagochtend sprak ik Jules Otto op de radio, ’s avonds stond hij met zijn nieuwe band Mescaline in Manifesto, Hoorn. In het gesprek ontvouwde hij de plannen van de band en lichtte een tipje van de sluier op van het optreden ’s avonds. Ik zal proberen het gesprek met Jules Otto over Mescaline morgen online te zetten.

Voor al degenen die het concert hebben gemist, het was een van de meest memorabele optredens die ik in Manifesto heb meegemaakt. De muziek van Mescaline laat zich moeilijk vangen. Roxy Music en Pink Floyd zijn twee namen die onmiddelijk bij me opkomen. Ik ken maar weinig Nederlandse bands die met deze vergelijking wegkomen. Een plek op de komende Noorderslag lijkt me dan ook zeker haalbaar. Sommige van de catchy liedjes zijn radiovriendelijk te noemen, dus wie weet.

Surpriseact Dany Lademacher wist met zijn solo’s alle aandacht naar zich toe te trekken. De muzikale partner van wijlen Herman Brood is tegenwoordig druk met zijn band Paris Dandies en als producer van de aankomende cd van Mescaline. Als gitarist staat hij in ieder geval op eenzame hoogte. Het concert was zo’n overweldigende ervaring dat ik er 27 maart waarschijnlijk ook weer bij zal zijn als Mescaline optreedt in Cafe Baas en Ko in Hoorn.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.