Jon Tarifa-Free To Be

Jon Tarifa-Free To Be

De aanhouder wint is zeker van toepassing op Jon Tarifa. Een kleine tien jaar timmert hij inmiddels aan de weg als artiest, sinds 2011 als solo artiest. Vanaf de eerste solosingle So Right was er bij Jon Tarifa sprake van een eigen sound. De combinatie van akoestische instrumenten, hiphop, een vleugje jazz, funk en reggae refereert samen met de positieve en opgewekte teksten heel licht aan iemand als Michael Franti. Hoewel Franti over het algemeen wel wat maatschappijkritischer te werk gaat, is vrijheid in het werk van beide artiesten een terugkerend onderwerp. Is het niet in de teksten van Jon Tarifa, dan wel in zijn muziek.

Debuutalbum Free To Be van Jon Tarifa opent met So Right dat alles in zich heeft om een joekel van een zomerhit te worden. Sterker nog, dat had allang het geval moeten zijn. Ook Focus en Next To Me zijn door Jon Tarifa al op single uitgebracht en geven datzelfde heerlijke, zomerse gevoel. Op het debuut Free To Be van Jon Tarifa staan een aantal samenwerkingen die het betreffende nummer steeds dat geven wat het nodig heeft, namelijk de raps van Jon Tarifa nog meer te laten stralen.

Wees wel gewaarschuwd, de acht nummers van Jon Tarifa die op Free To Be staan zullen er namelijk voor zorgen dat de repeatfunctie van je musicplayer continu aan zal staan.Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.