Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Town of Saints-Celebrate Town of SaintsCelebrate

Tracklist:
 1. Celebrate
 2. Requiem For The Living
 3. No Mistakes
 4. Weeds
 5. Up In Smoke
 6. Elegy (The Last Dance)
 7. Oscillate
 8. (Six Feet) Under
 9. Rise Up
 10. Paint
 11. Ode To The New World

Release Details


Genre : ,
Label :
Country :
Format :
Date : 5 oktober 2018, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Town of Saints is al een paar keer bijna in de valkuil getrapt na een albumrelease en de bijbehorende tour. Maar tot nu toe krabbelt de band iedere keer weer overeind. Ook nu kunnen we dat weer vieren. Met album “Celebrate”.

Muzikaal en vocaal vuurwerk op Celebrate

Teksten waren altijd al belangrijk voor Town of Saints. Maar er lijkt nu nog wel meer nadruk op te zijn gelegd in de productie. De persoonlijke beslommeringen lijken daarbij goed weggestopt in de verhalende songs.

Na het “opgewekte” titelnummer lijkt ‘Requiem For The Living’ regelrecht terug te gaan naar het wilde westen. Dat gaat gepaard met het nodige vocale en muzikale vuurwerk.

Opzwepend

Op ‘No Mistakes’ mag er zeker gedanst worden. Er klinkt de jarenlange ervaring in door van een band die weet hoe het publiek op te zwepen.

Op het al even dansbare ‘Up In Smoke’ worden we ook nog eens getrakteerd op het nodige compositorische vernuft. Zo zit er vlak voor het refrein een prachtige harmonie verstopt.

Album vol levenslust

Op heel wat nummers wordt de vergankelijkheid van het leven aangestipt. (‘(Six Feet) Under’) Maar uiteindelijk is het toch de levenslust dat je bijblijft van “Celebrate”. Waarop de contouren worden geschetst van een nieuwe maatschappij waarin we anders omgaan met elkaar.

Beluister het album “Celebrate” op Spotify.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.