Anderson Paak: twee nieuwe albums in 2018

Iets langer dan twee jaar is het geleden dat Anderson Paak zijn album “Malibu” uitkwam. Te lang voor sommigen. Mensen, jullie hadden de tijd van Michael Jackson mee moeten maken! Maar er is meer dan goed nieuws. Dit jaar komen er namelijk niet één maar twee nieuwe albums van Anderson Paak.

Dr. Dre en Anderson Paak

Persoonlijk vind ik dat hij met het album “Malibu” de belofte nog niet volledig heeft ingelost. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het nieuwe werk. Helemaal omdat Dr. Dre er nauw bij betrokken is. In ieder geval bij het nieuwe aangekondigde solo album.

The Free Nationals

Daarnaast is er namelijk ook nog The Free Nationals waarvan Anderson Paak de zanger en drummer is. Ook zij zullen in 2018 een album uitbrengen. Naar verluidt zullen ook Mac Miller, Daniel Caesar en Kali Uchis er op te horen zijn. Ook zijn er geruchten dat T.I. en Unknown Mortal Orchestra hun medewerking aan de plaat hebben verleend.

Tracklist

Na “Malibu” zijn er nog wat singles uitgebracht. (‘Traveling Light’ met Talib Kweli en Kaytranada en ‘Come Down’ met ScHoolboy Q) Het is nog niet bekend of deze tracks op één van de twee nieuwe albums van Anderson Paak zullen staan.

Black Panther soundtrack

Eerst is er overigens nog de door Kendrick Lamar geproduceerde “Black Panther” soundtrack die morgen uitkomt. Hierop staat onder meer de track ‘Bloody Waters’ van Anderson, James Blake en Ab-Soul.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.