Wie laat aan Mark Ronson Joanna Teters haar EP Warmer When It Rains horen?

Mocht je Joanna Teters nog niet kennen dan is dat helemaal niet erg. Maar daar gaan we nu dan verandering in brengen. Haar eerste EP “Warmer When It Rains” is vrijdag uitgekomen. Het werd alleen voorafgegaan door de ballad ‘Memory Remains’ die vorig jaar mei als single werd uitgebracht.

Er is een Warmer When It Rains Release Tour aangekondigd. Die zal de New Yorkse voorlopig echter nog niet naar Europa brengen. Wij zullen het dus moeten doen met de muziek op Spotify.

’90 R&B

Openingsnummer ‘Ride With You’ bevat een ’90s R&B vibe die artiesten als Adina Howard en Ginuwine in herinnering roept. Verslavend genoeg om op één van je playlists terecht te komen. Ook ‘Through The Night’ bevat dezelfde authentieke old school vibe. Terwijl Joanne Teters op ‘So Easy to Love’ langs de Classic Soul schuurt.

Amy Winehouse

Achter haar stem zou je zeker geen pas op Berklee afgestudeerde student zoeken. Het bevat dezelfde rauwheid die Amy Winehouse tot zo’n unieke artiest maakte. Iets dat goed tot uiting komt op het nummer ‘Midnight’.

Wie belt Mark Ronson?

Alleen wanneer Joanna Teters besluit het nummer half rappend te vervolgen verbreekt dit de magie. Ook de nummers die daarna volgen ontberen dit. Maar ze maken wel duidelijk dat we hier te maken hebben met een ruwe diamant. Wie belt Mark Ronson?

Beluister de EP “Warmer When It Rains” op Spotify.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.