Lauren Lakis

Lauren Lakis is met “Ferocious” klaar om solo te debuteren

Lauren Lakis heeft al heel wat bands versleten: Hobart W Fink (vocals), Slow Coda (vocals & keys), & LA Nova (vocals, keys, bass, programming). En nu is het dan eindelijk tijd voor het solodebuut van de Baltimorean. Rauw, echt en een leven zonder spijt. Dat is waar Lauren Lakis voor staat.

“I always aspired to embody those qualities, to strike out on my own, boldly go where no one in my family has gone, to love harder and more passionately”

Lauren Lakis schreef ’s nachts poezie met junkies in verlaten warenhuizen. Ze gaf Engelse les in Praag. Was een mentor voor autistische kinderen in Tokyo. Waar ze tegelijkertijd ook werkte als stripper en yoga lerares.

Debuutalbum Lauren Lakis

“FEROCIOUS” is de titel van haar eerste solo album. Die ze samen met producer Billy Burke, AJ Brown (drums), Chris Garcia (gitaar) en Alex Stills (eveneens gitaar) maakte. Chris Kasych die met zijn werk voor Adele een Grammy in de wacht sleepte, leidde geluidstechnisch alles in goede banen.

“FEROCIOUS” verschijnt 22 juni via Cavity Search Records. Beluister de eerste single ‘Lead Us On’ alvast hier. Muzikaal een ode aan de indie rock uit de ’80s.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.