Fiona Harte

Fiona Harte maakt met White Picket Fence een droomdebuut

Fiona Harte is al een aantal weken niet weg te slaan uit onze Top 50 met haar debuutsingle ‘White Picket Fence’. Volgens de zangeres is het zelf een ingetogen relaas over de ups en downs binnen een relatie.

“It’s about being in love with someone but having the sense to know it isn’t a promising or compromising relationship.

The song focuses on how your desired person can control your emotions by doing so little. Even though the song portrays as sad, the White Picket Fence refers to having hope, perhaps for that love or another”.

Fiona Harte heeft een verslavende debuutsingle gemaakt

De 24-jarige Noord-Ierse singer-songwriter heeft duidelijk meer ervaring met relaties dan ik dat heb. Het is echter vooral het gitaararrangement en het prachtige refrein dat er zo’n verslavend nummer van maakt.

I want to be the one that got away

Een universele zin die aan veel meer situaties doet terugdenken. Denk alleen maar aan Bataclan. Wat mij betreft heeft het nummer dan ook veel meer met de overlevingsdrang van de mens te maken.

Niet de volgende Katy Perry

Fiona Harte, tegenwoordig residerend in New York, grijpt graag terug op artiesten als Joni Mitchell en Carole King. Ik hoop dat ze hier daadwerkelijk aan vasthoudt. En niet zwicht voor de eerste de beste platenmaatschappij die haar wil veranderen in de volgende Katy Perry.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.