Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De waarheid over Route Mobiel

Sinds kort lees ik HP/De Tijd en daar ben ik zelf heel blij om. Ben jij ook zo’n iemand die is omgepraat door Route Mobiel? Het is puur aan m’n eigen laksheid te danken dat ik nog steeds lid ben van de ANWB wegenwachtservice. In HP/De Tijd stond echter de waarheid over Route Mobiel. Een waarheid die ik nog nergens anders had gelezen. En het lijkt me dat daar niets van is gelogen. Waarom zouden ze?

Stelregel: hoe ouder je auto is, hoe groter de kans dat je een beroep moet doen op een wegenwachtservice.
Bij Route Mobiel wordt je echter niet geholpen als je een auto ouder dan 11 jaar hebt. Tien jaar mag nog net. Maar dan betaal je wel anderhalf keer de premie, even “duur” als de wegenwacht.

Geen monteurs
Het lijkt voorlopig het enige voordeel bij Route Mobiel, dat ze goedkoper zijn. Misschien doordat ze zelf geen monteurs in dienst hebben. Klanten van Route Mobiel moeten namelijk geen haast hebben: er kan geen directe hulp worden geboden. Route Mobiel sleept je naar de dichtstbijzijnde, bevriende garage.

En dan is uiteraard elke automobilist op zijn hoede; geen idee hoe ze het doen, maar na elk bezoek aan een garage is er altijd meer gerepareerd dan waar je voor kwam. En het is nooit eens een keer service. Je moet er altijd voor betalen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.