Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

1DDay: One Direction organiseert live streaming event van 7 uur

Omstreeks 20.00 is 1DDay (One Direction Day) van start gegaan. Normaal gesproken vindt One Direction Day (1DDay) plaats op 23 juli, de dag dat One Direction is geboren tijdens het 7e seizoen van X Factor in de UK. Veel fans organiseren op deze dag events. De 1DDay van vandaag is echter georganiseerd door One Direction zelf: een 7 uur durende livestream via Google+ en YouTube welke je bovenstaand kunt bekijken.

One Direction organiseert 1DDay omdat ze de fans iets terug willen geven.

“A few months ago, we decided we wanted to give back something to all the fans that have supported us”- Harry

“We’ve had such an amazing 3 years and we couldn’t have done it without you guys, so we put all our heads together and came up with 1D Day”- Liam

Exclusieve beelden, nieuwe songs, wereldrecords en speciale gasten zullen onderdeel uit maken van de 1DDay live stream. Zo is er tijdens 1DDay (One Direction Day) een modeshow die gehost wordt door Cindy Crawford. Ook wordt er continu geschakeld naar One Direction fans in verschillende landen.

Challenges

Vanaf 2 oktober konden de fans 7 weken lang voorstellen doen voor het 1DDay (One Direction Day) live event en fan video’s insturen. Daarnaast werden er door One Direction diverse “Challenges” georganiseerd voor hun fans, waarvan enkele speciaal voor hun fans in Ierland, India en Turkije.

Week 1: One Big Invention

In de eerste week werden de fans uitgedaagd om een nieuw One Direction product te bedenken dat ze voor One Direction zouden willen maken. Het kon iets zijn om op het podium tijdens de concerten te gebruiken, iets voor de tourbus van One Direction . Of misschien iets voor de One Direction fans. Een model van het product of een foto van het idee moest gefilmd worden in maximaal 1 minuut en op YouTube worden gezet met de hashtag #OneBigInvention.

Week 2: One Direction Lookalikes

In week 2 moesten de One Direction fans op zoek naar Lookalikes. Dit kon van alles zijn. Een dier die op een van de One Direction fans leek of zelfs een plant!

Week 3: One Direction Music Videos

In week 3 werden de fans gevraagd om een music video te maken voor One Direction.

Week 4: 1D Day Fan Art

In week 4 ging One Direction op zoek naar fan art: een tekening, schilderij, collage, model, sculptuur, foto, body painting, strip etc. moest worden gedeeld met de hashtag #1DDayFanArt.

Week 5: 1D Day Theme Tune

Voor de 5e “challenge” moesten de One Direction fans een tune maken voor de 1D Day (One Direction Day) om de live uitzending mee te openen en sluiten. Hier werd een extra prijs voor beschikbaar gesteld, een SoundCloud Pro Unlimited account van een jaar. ( €99)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.